Gyakori kérdések • Tárhely Digital

Kérdései lennének?
Tekintse meg a leggyakoribb kérdésekre adott válaszainkat.

Hogy rendelhetem meg a tárhelyet?

Szolgáltatásainkat a Tárhely menüpontban tudja kiválasztani. A Megrendelés gombra kattintással az Ön böngészője az Ügyfélkapunkra kerül átirányításra. A szolgáltatás kiválasztása és az ügyféladatok megadása után megrendelheti a szolgáltatást.

Milyen hozzáférést kapok?

A tárhely aktiválása után elküldünk egy ``Welcome`` levelet. Ebben részletesen ismertetjük a hozzáférésének adatait (felhasználónév, jelszó, névszerverek, IP címek, stb.), a cPanel vezérlőpulthoz való hozzáférést, beállítási lehetőségeket és minden egyéb adatot, amellyel azonnal használatba veheti tárhelyét.

Mikortól használhatom a tárhelyem?

A tárhely aktiválása a kiválasztott fizetési módtól függ. Bankkártyás és PayPal fizetési mód használatával, a fizetés után azonnal küldjük a hozzáférést, és a tárhely azonnal használható. Átutalással történő befizetést 5 napon belül írunk jóvá, tehát az átutalásos megrendelések után akár 5 nap is eltelhet az aktiválásig.

Mit jelent az NVMe tárhely? Ez csak speciális weboldalaknak ajánlott?

Az NVMe SSD a szerverben lévő lemez technológiáját jelenti, amely a weboldalak és a kiszolgáló gyorsaságáért felelős. A tárhelyeink a normál használatnak megfelelő weboldalak kiszolgálására kerültek kifejlesztésre (fájlletöltő szolgáltatást, video-kiszolgáló és egyéb, nem a normál használatot jelentő igénybevétel az ÁSZF-ünkben szabályozásra került (https://skynetwork.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/)