Adatai biztonságban lesznek!

Nézze meg, milyen biztonsági eszközöket alkalmazunk

 

A DDoS (Distributed Denial of Service) támadásokkal túlterhelhetik a szervert és a hálózati kapcsolatot. Az eredmény: elérhetetlen tárhelyek és weboldalak. A támadást általában nagy mennyiségű forrásból indítják, ezért nagy hangsúlyt kap a hatékony elhárítás.

Szervereinket DDoS-elleni védelemmel láttuk el, amely azonnal beavatkozik, ha támadást érzékel.

 

 

Hardveres és szoftveres tűzfalak őrzik adatait. Megakadályozzák az illetéktelen adathozzáférést. A próbálgatás elleni védelem miatt szinte lehetetlen megfejteni jelszavát, hiszen 5 hibásan megadott jelszó után a “betörő” IP címét blokkolja a tűzfal.

Ha esetleg Ön felejtette el, vagy rosszul adta meg jelszavát, és ezért az Ön IP címét tiltottuk le, az Ügyfélkapunkon (skynetwork.biz) belépve könnyen megszüntetheti ezt a korlátozást, és újra elérhető az Ön számára is a tárhely.

 

 

 

Az ESET Server Security gondoskodik arról, hogy a tárhelye és levelezése vírusmentes legyen. A káros fájlokat azonnal karanténba helyezi, ez megnövelt biztonságot ad valamennyi ügyfelünknek.

 

 

A cPGuard egy malware eltávolító szoftver, amely azonnal beavatkozik, ha egy fájl kártékony kódot tartalmaz. Ez a folyamat megakadályozza, hogy tárhelyéhez illetéktelenek hozzáférhessenek és megszerezzék adatait, vagy SPAM küldő szkriptek az Ön email címét használva működjenek, esetleg vírust tartalmazó fájlokat készítsenek.

 

A legbiztonságosabb szerverekre optimalizált operációs rendszert, a CloudLinux-ot használjuk, amelynek – számos összetevőjével (CageFS, LVE, MySQL Governor, …) együtt – elsődleges feladata a biztonságos működés.

A szervereken lévő tárhelyek külön beállított és kiosztott erőforrással rendelkeznek, ezért a szerveren lévő bármely tárhely hibás működése nincs hatással az azonos szerveren lévő többi tárhelyre.

 

 

 

 

A Config Server Mailscanner megoldása segítségével elfelejtheti a SPAM áradatot! A kéretlen leveleket SPAM címmel jelöli meg, és ezeket törli, vagy egy adott (pl. SPAM) mappába helyezi át, beállítástól függően. Így megszabadulhat a kéretlen levelektől, amellyel jelentős időt és bosszúságot takaríthat meg.

 

 

A ConfigServer eXploit Scanner (cxs) amellett, hogy folyamatosan monitorozza a szerver fájljait, valós időben képes ártalmatlanítani a rosszindulatú kódokat tartalmazó fájlokat. Nincs esély a kártékony működésre!